Strong ATRIA Mesh 2100 Add-on

Strong ATRIA Mesh 2100 Add-on

Strong ATRIA Mesh 2100 Add-on

Med Strong ATRIA Mesh 2100 Add-on förvandlar du enkelt ditt hem till en zon med sömlös och kraftfull WiFi-täckning. Perfekt för större hem eller flera våningar, denna påbyggnad ger dig friheten att njuta av hög hastighet och stabil anslutning överallt.

Optimal hastighet och täckning
ATRIA Mesh 2100 Add-on ger upp till 2100 Mbps dualband-hastigheter och täcker upp till 100 m² per enhet. Genom att investera i sex likdana enheter kan du alltså utöka ditt nätverk till att täcka upp till 600 m².

Smidig anslutning med Mesh-teknik för ditt hem
Utnyttja den senaste Mesh-tekniken för att skapa ett enhetligt nätverk med endast ett WiFi-namn. Intelligent roaming ser till att du alltid är ansluten till den bästa tillgängliga signalen.

Enkel konfiguration med Helo by Strong-appen
Konfigurera och hantera ditt WiFi Mesh-nätverk med några enkla steg i Helo by Strong-appen. Lägg till enheter, kontrollera din täckning och anpassa dina inställningar med lätthet.

Avancerad säkerhet för ditt hem
Med WPA3-kryptering erbjuder ATRIA Mesh 2100 Add-on den högsta nivån av WiFi-säkerhet. WPS-knappen möjliggör snabb och säker anslutning av nya enheter till ditt nätverk.

Anslut dina enheter direkt
Två Gigabit Ethernet-portar på varje enhet ger dig möjligheten att direkt ansluta nätverkskrävande enheter som Smart TV, spelkonsoler och datorer för en ännu stabilare upplevelse.

Läs mer om Strong ATRIA Mesh 2100 Add-on

Strong ATRIA Mesh 2100 Add-on

Router

Hitta Strong ATRIA Mesh 2100 Add-on även hos:






Rulla till toppen