Electrolux Excellence XH606BFB

Electrolux Excellence XH606BFB

Inbyggnadshäll XH606BFB Electrolux Excellence

Electrolux Excellence XH606BFB är en inbyggnadshäll med en bredd på 60 cm. Med smarta funktioner som SenseBoil och Bridge har denna spishäll allt du behöver för en bekväm och säker matlagning.

SenseBoil aldrig mer överkokning
SenseBoil justerar automatiskt vattentemperaturen när den når kokpunkten, vilket förhindrar överkokning. Det är särskilt praktiskt när du kokar pasta eller potatis, där du annars skulle behöva hålla ett vaksamt öga på grytan.

Bridge-funktion flexibilitet för stora kokkärl
Med Bridge-funktionen kan du enkelt använda större kokkärl genom att slå ihop två tillagningszoner till en gemensam zon. Detta är perfekt när du vill laga mat med stora grytor eller stekpannor.

Smidig värmejustering
Den aktiva sliderkontrollen gör det enkelt att justera värmenivåerna med precision. Du behöver bara dra fingret över kontrollpanelen för att få den exakta värmen du behöver.

Hob²Hood automatisk fläktstyrning
Hob²Hood är en smart funktion som automatiskt justerar fläkthastigheten i en kompatibel köksfläkt baserat på kokzonens temperatur och läge. Detta ger dig en ren och rökfri miljö i köket utan att du behöver lyfta ett finger.

Läs mer om Electrolux Excellence XH606BFB

Electrolux Excellence XH606BFB

Spishällar

Hitta Electrolux Excellence XH606BFB även hos:






Rulla till toppen