Star Trading 062-37-1 Torch Candle

Star Trading 062-37-1 Torch Candle

Utomhusmarschall 062-37-1 Torch Candle Star Trading

Ge din trädgård eller uteplats en mysig och inbjudande stämning med Torch Candle från Star Trading en stämningsfull utomhusmarschall i svart plåt och vax. Med realistiskt fladdrande LED-ljus och en lång brinntid är denna marschall perfekt för att lysa upp kvällarna.

Långvarigt och stämningsfullt ljus
Torch Candle Star Trading lyser upp med ett mjukt, fladdrande sken som imiterar en riktig låga, vilket skapar en mysig stämning på din uteplats. Med en imponerande brinntid på cirka 500 timmar kan du njuta av ljuset under många kvällar utan att behöva byta batterier ofta.

Enkel användning med timerfunktion
Den inbyggda timerfunktionen gör det enkelt att använda Torch Candle Star Trading. Du kan ställa in ljuset att lysa i en bestämd tid varje dag, vilket sparar batteri och ger dig en bekväm och problemfri belysning.

Stilren och hållbar design
Tillverkad i svart plåt och vax har denna marschall en stilren design som passar in i alla trädgårdar eller uteplatser. Den robusta konstruktionen säkerställer att den klarar utomhusmiljön och håller länge.

Smidigt batteribyte
Torch Candle Star Trading drivs av två AA-batterier, vilket gör det enkelt att hålla igång ljuset. Du kan enkelt byta batterier när det behövs, och med en låg energiförbrukning på 0,15 W får du ut maximal tid från varje batteri. Batterier säljer vi separat.

Läs mer om Star Trading 062-37-1 Torch Candle

Star Trading 062-37-1 Torch Candle

Batteriljus

Hitta Star Trading 062-37-1 Torch Candle även hos:






Rulla till toppen