Kärcher SE 4 Plus *EU

Kärcher SE 4 Plus *EU

ångrengöring SE 4 Plus *EU Kärcher

Kärcher SE 4 Plus är ett mångsidigt rengöringsverktyg som kombinerar effektiv matt- och textiltvätt med kraftfull grovdammsugning, både för torra och våta ytor. Med denna maskin kan du enkelt rengöra allt från mattor och möbler till hårda golv som klinkers, natursten och linoleum.

Effektiv rengöring för mattor och textilier
Kärcher SE 4 Plus är utformad för att ge dina mattor och möbler en grundlig rengöring. Maskinens sprayfunktion löser upp smutsen effektivt, varefter den snabbt suger upp vätskan. Detta resulterar i ett djuprengjort material med betydligt kortare torktid tack vare den avancerade munstyckstekniken som minskar torktiden med upp till 50 procent.

Kraftfull våt- och torrdammsugare
Denna maskin fungerar inte bara som en textiltvättare utan även som en kraftfull våt- och torrdammsugare. Den är perfekt för att hantera spill, rengöra hårda golv och suga upp både damm och vätskor. Detta gör den särskilt användbar i utrymmen som kök, badrum eller på platser där spill och smuts är vanliga.

Idealisk för hårda ytor och textilier
Oavsett om du rengör klinkers, natursten, linoleumgolv eller textilier, är Kärcher SE 4 Plus ett pålitligt val. Maskinen klarar av att ta hand om olika typer av smuts och lämnar dina ytor rena och fräscha. Det gör den till ett mångsidigt verktyg som passar i både hushåll och mindre kommersiella miljöer.

Läs mer om Kärcher SE 4 Plus *EU

Kärcher SE 4 Plus *EU

Ångtvättar & golvtvättar

Hitta Kärcher SE 4 Plus *EU även hos:






Rulla till toppen