Elvita CTT6800V

Elvita CTT6800V

Torktumlare CTT6800V Elvita

Elvita CTT6800V är en premiumtorktumlare med en kapacitet på 8 kg idealisk för både små och stora hushåll.

Anpassa dina torkinställningar
Med 14 olika torkprogram kan du enkelt anpassa torkningen efter dina behov. Oavsett om du torkar bomull, syntet, blandade material eller ylle, finns ett program som passar. Tack vare "Mitt val"-funktionen kan du spara dina favoritinställningar för snabb och enkel start nästa gång.

Torkning utan skrynklor
För att undvika skrynkliga kläder erbjuder Elvita CTT6800V ett skrynkelfritt alternativ som ser till att skjortor och andra plagg hålls släta och redo att användas. Du kan också använda startfördröjningsfunktionen för att planera när torkningen ska vara klar, vilket ger dig full flexibilitet.

Enkel användning och rengöring
Den tydliga LED-displayen och pekskärmen gör det enkelt att välja rätt program och följa torkprocessen. Med invändig belysning har du bra överblick när du plockar ur tvätten, och en praktisk ljudsignal meddelar dig när torkningen är klar, så du inte glömmer att ta ut tvätten.

Energieffektiv och miljövänlig
Torktumlaren har en fuktsensor som optimerar torktiden och förhindrar överdriven energianvändning. Med en energiklassning på A++ är Elvita CTT6800V inte bara skonsam mot miljön, utan hjälper dig också att hålla energikostnaderna nere.

Läs mer om Elvita CTT6800V

Elvita CTT6800V

Torktumlare

Hitta Elvita CTT6800V även hos:






Rulla till toppen