Steamery Cirrus X Steamer Onyx

Steamery Cirrus X Steamer Onyx

Steamer Cirrus X Steamer Onyx Steamery

Steamery’s Cirrus X är en prisbelönt handhållen steamer som fräschar upp och tar bort skrynklor från dina kläder på nolltid. Med en snygg design, kraftfull prestanda och smarta funktioner, blir denna steamer en ny favorit i hemmet.

Skrynkelfria kläder på nolltid
Med Cirrus X blir dina kläder skrynkelfria på nolltid. På bara 25 sekunder har steamern värmts upp och det enda du behöver göra är att hänga upp ditt plagg på en galge och försiktigt pressa steamerns frontplatta mot tyget och trycka på steamknappen.

Fräscha upp kläderna snabbt
Få fräscha kläder på nolltid utan att behöva hänga ut och vädra eller tvätta. Den heta ångan tar bort tecken på att ett plagg burits såsom dålig lukt, ytlig smuts och dödar 99,9% av bakterier.

Snygg och kompakt resevänlig design
Cirrus X är nätt och smidig i en resevänlig kompakt design, med en matt finish och frontplatta i rostfritt stål. Steamern är utrustad med en genomskinlig vattentank och hängögla för smidig användning och förvaring.

Strykverktyg ingår
När du köper Cirrus X ingår strykverktyget Steaming Pad det perfekta hjälpredskapet för att undvika att bränna dig och extra hjälpverktyg för knepiga områden som kragar och ärmar.

Läs mer om Steamery Cirrus X Steamer Onyx

Steamery Cirrus X Steamer Onyx

Steamers & ångstationer

Hitta Steamery Cirrus X Steamer Onyx även hos:






Rulla till toppen