Strong Powerline 2000 Duo EU

Strong Powerline 2000 Duo EU

Strong Powerline 2000 Duo EU

Med Strong Powerline 2000 Duo EU får du en stabil internetanslutning med hög hastighet i varje rum, utan att dra nya kablar. Detta kit med 2 Powerline 2000 adaptrar HomePlug AV2 ger dig allt du behöver för en problemfri uppkoppling.

Ultrahöga hastigheter utan nya kablar
Strong Powerline 2000 använder ditt befintliga elnät för att skapa en uppkoppling med hastigheter upp till 2000 Mbit/s. Perfekt för IPTV, HD-videostreaming och onlinespel.

Direktuppkoppling i hela hemmet
Anslut en adapter till ditt modem och den andra där du vill ha internetuppkoppling. Med Plug & Play är din anslutning klar på en minut, och du behöver bara ett eluttag.

Smart energianvändning
Den automatiska strömsparfunktionen minskar energiförbrukningen med upp till 80%, vilket gör Powerline 2000 till en miljövänlig lösning för ditt hem.

Säkert och skyddat nätverk
Med en enkel knapptryckning aktiverar du Connect & Secure för att säkra ditt nätverk med 128-bitars AES-kryptering, vilket ger en trygg internetanvändning.

Behåll tillgången till ditt eluttag
Tack vare det extra störningsfria eluttaget på varje Powerline 2000 adapter kan du fortsätta använda dina eluttag som vanligt, samtidigt som du får en höghastighets internetanslutning.

Läs mer om Strong Powerline 2000 Duo EU

Strong Powerline 2000 Duo EU

Powerline

Hitta Strong Powerline 2000 Duo EU även hos:






Rulla till toppen