Thermex K502 50 cm vit

Thermex K502 50 cm vit

Köksfläkt K502 50 cm vit Thermex

Thermex K502 är en vitlackerad klassisk köksfläkt. Med sin kompakta bredd på 50 cm passar den perfekt under skåp i mindre kök eller i kök där utrymmet är begränsat.

Effektiv och anpassningsbar ventilation
Köksfläkten har tre hastighetsinställningar som du enkelt justerar med tryckknappar, vilket gör det möjligt att anpassa ventilationen efter behov. Med en maximal luftmängd på 210 m³/h och en motoreffekt på 85 W, hanterar den effektivt matos och ånga, vilket bidrar till ett fräscht kök.

Tyst och energisnål
Thermex K502 är tystgående med en ljudnivå som startar från 56 dB, vilket innebär att den inte stör samtal eller andra aktiviteter i köket. Fläkten är även utrustad med två energieffektiva LED-lampor (2 x 2 W), vilket ger bra arbetsbelysning över spisen samtidigt som energiförbrukningen hålls låg.

Enkel installation och underhåll
Denna köksfläkt levereras med en inbyggd motor och har en kanalanslutning på Ø 125 mm. För de som behöver recirkulering finns ett tillbehörsfilter att köpa till. Stålfiltren som medföljer är lätta att rengöra, vilket gör underhållet enkelt och smidigt.

Läs mer om Thermex K502 50 cm vit

Thermex K502 50 cm vit

Köksfläktar & spiskåpor

Hitta Thermex K502 50 cm vit även hos:






Rulla till toppen