Tormek T-1 Morakniv 1891 knivslip

Tormek T-1 Morakniv 1891 knivslip

Tormek T-1 Morakniv 1891 knivslip är skapad i begränsad upplaga i samarbete med Morakniv. Den avancerade knivslipen är utformad för att leverera en extraordinär och hållbar skärpa, tack vare den patenterade styrmetoden som säkerställer exakta slipvinklar. Ett utmärkt val när du vill få till professionellt slipade blad på dina köksknivar hemma.
T-1 knivslip låter dig effektivt slipa knivbladet genom att fokusera på en sida i taget, så att du kan välja olika vinklar på slipfaserna efter behov. Knivslipen är både tystgående och ser till att temperaturen hålls nere under slipningen för att bibehålla bladets hårdhet. Den har dessutom en snygg industriell design, och kan användas för knivar med blad som är upp till 60 millimeter höga och 5 millimeter tjocka. Diamantskivan är både mångsidig och effektiv och kan användas för att slipa alla typer av stål, inklusive keramiska knivar. För extra precision kan du använda slipstenen för att ta bort den grova eggen och polera skäreggen, samtidigt som du enkelt bibehåller bladets skärpa mellan slipningarna.
T-1 Morakniv 1891 är en investering i dina knivars kvalitet och hållbarhet, som hjälper dig att säkerställa att dina köksknivar alltid levererar optimal skärpa. Du får automatiskt fem års garanti på ditt köp, men kan förlänga den med ytterligare tre år genom att registrera ditt köp på tormek.com.

Läs mer om Tormek T-1 Morakniv 1891 knivslip

Tormek T-1 Morakniv 1891 knivslip

Knivslip

Hitta Tormek T-1 Morakniv 1891 knivslip även hos:






Rulla till toppen