KitchenAid KF6 espressomaskin rostfritt stål

KitchenAid KF6 espressomaskin rostfritt stål

Upptäck en värld av espressodrycker med KF6 från KitchenAid Espresso Collection. Den stilrena helautomatiska espressomaskinen låter dig enkelt skapa alla dina espressofavoriter med bara ett enkelt knapptryck, samt utforska en rad olika mjölkdrycker med det automatiska mjölksystemet. Maskinen har 15 olika receptval och plats för fyra användarprofiler, så att hela familjen kan personalisera och spara anpassade recept för sina favoritdrycker.
Tack vare maskinens avtagbara bönbehållare blir det enklare än någonsin att fylla på kaffebönor. Allt du behöver göra är att vrida och lyfta för att avlägsna behållaren, så att du kan tömma, byta eller fylla på med färska espressobönor på nolltid. Behållaren rymmer 270 gram bönor, vilket ger upp till 22 espressoshots per påfyllning.
KF6 espressomaskin har sju malningsinställningar, så att du kan styra malningen med precision. Den har även programmerbar vatten- och kaffetemperatur, så att du kan välja mellan olika inställningar för att få ditt kaffe precis som du vill ha det. Vattentanken rymmer 2,2 liter, så att du kan njuta av många goda koppar innan du behöver fylla på.
Kaffemaskinens eleganta och kompakta design sparar plats på bänken och är designad för att passa i varje hem. Den metallklädda konstruktionen säkerställer hållbarhet och lång livslängd, och du har tio års garanti.

Läs mer om KitchenAid KF6 espressomaskin rostfritt stål

KitchenAid KF6 espressomaskin rostfritt stål

Espressomaskin

Hitta KitchenAid KF6 espressomaskin rostfritt stål även hos:






Rulla till toppen