Lyngby Porcelæn Rhombe Color kakfat 27 cm

Lyngby Porcelæn Rhombe Color kakfat 27 cm

Med Rhombe Color kakfatet från Lyngby Porcelæn får du ett vackert och modernt sätt att presentera dina kakor och desserter. Det eleganta kakfatet har en imponerande tvåvåningskonstruktion med ett lager på 23 cm och ett lager på 27 cm i diameter, vilket ger gott om plats för både småkakor, cupcakes eller petit fours. Fatet är tillverkat av spegelglaserat porslin i fräscha gröna och blå nyanser, som tillför en livlig och sofistikerad dimension till din dukning.
Rhombe Color-serien ger nytt liv åt den klassiska Rhombe-kollektionen i vitt med en modern twist. Det ikoniska Rhombe-mönstret, som först introducerades med Lyngby Porcelæns DAN-ILD-serie från 1961, hyllas nu i en uppdaterad version som framhäver mönstrets taktila kvalitet och klassiska skönhet. De livliga färgerna och det detaljerade mönstret skapar en elegant och visuellt intressant serveringsupplevelse.
Kakfatet är både praktiskt och dekorativt med en enkel och klassisk design – perfekt både för en informell eftermiddagskaffe och för större festliga tillfällen. Du kan använda det på egen hand, i kombination med andra delar från Rhombe Color-serien eller tillsammans med det klassiska vita Rhombe-serviset för att skapa ett personligt uttryck. Beställ ditt Rhombe Color kakfat idag, så är du redo att servera kakor och annat gott vid nästa tillställning.

Läs mer om Lyngby Porcelæn Rhombe Color kakfat 27 cm

Lyngby Porcelæn Rhombe Color kakfat 27 cm

Kakfat

Hitta Lyngby Porcelæn Rhombe Color kakfat 27 cm även hos:






Rulla till toppen