Wilfa CM10B-A125 Zense kaffebryggare svart

Wilfa CM10B-A125 Zense kaffebryggare svart

Upptäck Zense kaffebryggare från Wilfa – en kaffebryggare som förvandlar din vardagskaffe till en smakupplevelse i världsklass. Designad med både estetik och funktion i åtanke, erbjuder denna kaffebryggare allt en kaffeälskare kan önska sig.
Innovativ design och enkel användning Med en avtagbar vattentank på 1,25 liter blir det smidigt och enkelt att fylla på vatten, samtidigt som tydliga doseringsrekommendationer hjälper dig att alltid få till den perfekta balansen mellan kaffe och vatten. Zense kaffebryggare är inte bara lätt att använda, den är också utformad för att leverera högsta möjliga kvalitet på varje bryggning.
Avancerad pumpteknologi för färskhet Zense använder en unik pumpteknologi som säkerställer att vattnet alltid är fräscht och syrerikt. Varje gång du brygger töms systemet helt, vilket garanterar att du aldrig får gammalt vatten i din kopp. Det breda vattenmunstycket sprider vattnet jämnt över kaffet, vilket resulterar i en rik och fyllig smak i varje klunk.
Perfekt temperatur för optimal smak Med sitt högpresterande bryggsystem upprätthåller Zense en idealisk bryggtemperatur på 92–96°C genom hela bryggprocessen. Denna precision garanterar att ditt kaffe extraheras på bästa sätt, vilket ger en perfekt balanserad kopp varje gång.Läs mer om Wilfa Zense kaffebryggare längre ner!

Läs mer om Wilfa CM10B-A125 Zense kaffebryggare svart

Wilfa CM10B-A125 Zense kaffebryggare svart

Kaffebryggare

Hitta Wilfa CM10B-A125 Zense kaffebryggare svart även hos:






Rulla till toppen