Marimekko Unikko tallrik 25 cm 2 st vit/cherry

Marimekko Unikko tallrik 25 cm 2 st vit/cherry

Marimekkos Unikko tallrikar, med en diameter på 25 cm, erbjuds här i ett praktiskt tvåpack. Dessa tallrikar är en del av den berömda Oiva-kollektionen designad av Sami Ruotsalainen, med det ikoniska Unikko-mönstret av Maija Isola. Det distinkta mönstret, som lanserades 1964 trots Marimekkos grundare Armi Ratias förbud mot blomstertryck, har blivit ett varaktigt kännetecken för Marimekko. Tallrikarna är tillverkade i högkvalitativt stengods som garanterar hållbarhet och estetik.
Unikko, vilket betyder vallmo på finska, är ett uttryck för kreativitet och frihet i design. Dessa tallrikar är inte bara estetiskt tilltalande utan också praktiska, då de tål både diskmaskin, mikrovågsugn och ugn. Detta gör dem till ett idealiskt val för både vardagsmiddagar och festliga tillfällen. Den eleganta vita färgen gör dem lätt att matcha med andra serviser eller som en del av en sammanhängande Unikko-samling.

Marimekko, grundat 1951 i Finland, är internationellt känt för sina unika mönster och färgstarka design. Med en vision som betonar miljömedvetenhet och originalitet, kombinerar Marimekko konst och funktionalitet i sina produkter. Företaget har blivit en global symbol för tidlös stil och inspirerar människor att uttrycka sig själva genom kreativa och livfulla mönster.

Läs mer om Marimekko Unikko tallrik 25 cm 2 st vit/cherry

Marimekko Unikko tallrik 25 cm 2 st vit/cherry

Tallrik

Hitta Marimekko Unikko tallrik 25 cm 2 st vit/cherry även hos:






Rulla till toppen