Lurch Isbitsform för iskulor Ø3 cm

Lurch Isbitsform för iskulor Ø3 cm

Lurch isbitsform för iskulor Ø2 Cm & Ø3 Cm
Upptäck Lurchs innovativa isbitsformar i två storlekar – Ø2 cm och Ø3 cm – som tar din matlagning och dryckesupplevelse till nya höjder. Båda formarna är tillverkade i 100 % platinum-silikon och är en del av Lurchs ICE FORMER-serie, kända för sin kvalitet och funktionalitet.
Designen i dessa formar innebär att varje isbit är helt fri från de andra på undersidan. Detta designval gör att isbitarna fryser snabbare, blir klarare och är enklare att ta ut, vilket ger dig perfekta isbitar varje gång. Den smaksneutrala och fruktsyraresistenta Platinum-Silikonen säkerställer att dina isbitar alltid smakar rent och fräscht.
Formarna kommer med ett avtagbart lock som gör att du kan frysa in vatten, saft, sås eller till och med barnmat på ett hygieniskt sätt. Med en temperaturresistens från -40°C till 240°C är de inte bara idealiska för frysen, utan även för bakning. Båda modellerna är diskmaskinssäkra och erbjuder en 15 års garanti, vilket ger dig långvarig trygghet och användning.
Välj mellan de mindre kulorna på Ø2 cm för eleganta drinkar eller de större på Ø3 cm för en mer imponerande isbit, och upplev hur dessa formar från Lurch gör din matlagning och dryckesupplevelse ännu bättre.

Läs mer om Lurch Isbitsform för iskulor Ø3 cm

Lurch Isbitsform för iskulor Ø3 cm

Isformar

Hitta Lurch Isbitsform för iskulor Ø3 cm även hos:






Rulla till toppen