Lyngby Porcelæn Rhombe Earth frukosttallrik 23 cm clay

Lyngby Porcelæn Rhombe Earth frukosttallrik 23 cm clay

Tillsätt ett inslag av jordnära elegans till din dukning med Rhombe Earth frukosttallrik från Lyngby Porcelæn. Med en diameter på 23 cm är denna tallrik perfekt för lunchrätter, små måltider och snacks. Den ljusbruna Clay-färgen tillför en varm och naturlig ton, som tillsammans med det ikoniska reliefmönstret skapar en modern och stilfull presentation av dina rätter.
Rhombe Earth-serien, designad av Stilleben-duon Ditte Reckweg och Jelena Schou Nordentoft, kännetecknas av sina nedtonade jordfärger, som skapar en lugn och sofistikerad atmosfär vid bordet. Clay-färgen framhäver tallrikens fina reliefmönster på ett nytt och spännande sätt, vilket inbjuder till att njuta av både maten och samtalen vid bordet.
Frukosttallriken är både vacker och funktionell och kan användas på egen hand eller i kombination med andra delar från Rhombe Earth-serien. Den passar också utmärkt tillsammans med Rhombe Color-serien samt den klassiska vita Rhombe-serien, vilket ger dig möjlighet att skapa en personlig och harmonisk dukning.
Beställ din Rhombe Earth frukosttallrik idag och upptäck hur ett elegant design kan tillföra en jordnära skönhet till dina måltider.

Läs mer om Lyngby Porcelæn Rhombe Earth frukosttallrik 23 cm clay

Lyngby Porcelæn Rhombe Earth frukosttallrik 23 cm clay

Frukosttallrik

Hitta Lyngby Porcelæn Rhombe Earth frukosttallrik 23 cm clay även hos:






Rulla till toppen