Lurch Isbitsform för istärningar 2×2 cm

Lurch Isbitsform för istärningar 2×2 cm

Lurch Isbitsformar i tre olika storlekar
För att förbättra din matlagning och dryckesupplevelse erbjuder Lurch en serie isbitsformar till tärningar i tre praktiska storlekar: 2×2 cm, 4×4 cm och 5×5 cm. Dessa formar är en del av Lurchs ICE FORMER-serie och är tillverkade i 100 % platinum-silikon.
Varje form är utrustad med en innovativ design vilket innebär att tärningarna är helt fria på undersidan. Detta system gör att isbitarna fryser snabbare, blir klarare och är enklare att ta ut. Platinum-silikonets smakneutralitet och motståndskraft mot fruktsyra säkerställer att dina isbitar alltid är rena och fräscha.
Formarna har avtagbara lock som förbättrar hygienen och gör det möjligt att frysa in vatten, saft, sås eller barnmat utan risk för blandning av smaker. Med en temperaturresistens från -40°C till 240°C är de inte bara idealiska för frysen utan även för bakning. Alla modeller är diskmaskinssäkra och kommer med en 15 års garanti för långvarig användning.
Välj mellan de olika storlekarna för att hitta den perfekta isbiten för dina behov och upptäck hur Lurchs isbitsformar lyfter både matlagning och drycker till nya höjder.

Läs mer om Lurch Isbitsform för istärningar 2×2 cm

Lurch Isbitsform för istärningar 2×2 cm

Isformar

Hitta Lurch Isbitsform för istärningar 2×2 cm även hos:






Rulla till toppen