Lyngby Porcelæn Rhombe Earth lunchtallrik 21 cm moss

Lyngby Porcelæn Rhombe Earth lunchtallrik 21 cm moss

Med Rhombe Earth lunchtallriken från Lyngby Porcelæn får du ett vackert och praktiskt tillskott till din service. Tallriken har en diameter på 21 cm och är idealisk för servering av lätta måltider som lunch, snacks eller små rätter. Den tål både mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den perfekt för en hektisk vardag.
Rhombe Earth-serien, designad av designduo Stilleben, kännetecknas av sina nedtonade, naturliga färger. Den djupa grågröna Moss-färgen tillför en subtil, naturlig skönhet och framhäver tallrikens ikoniska reliefmönster. Färgen skapar en fräsch och avslappnad atmosfär som inbjuder till att njuta av både maten och samtalen vid bordet.
Tallriken kan användas på egen hand eller kombineras med andra delar från Rhombe Earth-serien för att skapa en sammanhängande dukning. Den fungerar också vackert tillsammans med produkter från Rhombe Color-serien samt den klassiska vita Rhombe-serien, vilket ger dig möjlighet att mixa och matcha efter din personliga stil.
Beställ din Rhombe Earth tallrik idag och få ett elegant stycke porslin som både är vackert och praktiskt, perfekt för vardag eller festliga tillfällen.

Läs mer om Lyngby Porcelæn Rhombe Earth lunchtallrik 21 cm moss

Lyngby Porcelæn Rhombe Earth lunchtallrik 21 cm moss

Frukosttallrik

Hitta Lyngby Porcelæn Rhombe Earth lunchtallrik 21 cm moss även hos:






Rulla till toppen