Marimekko Unikko skål 2,5 dl 2 st vit/cherry/röd

Marimekko Unikko skål 2,5 dl 2 st vit/cherry/röd

Marimekko Unikko skål kommer i en förpackning med två skålar och är dekorerade med det ikoniska Unikko-mönstret i färgerna vit, cherry och röd. Dessa skålar är en del av Oiva-kollektionen designad av Sami Ruotsalainen och prydda med Maija Isolas berömda blomsterdesign som först lanserades 1964. Unikko-mönstret har blivit en symbol för Marimekkos kreativa och djärva design.
Dessa skålar är tillverkade av högkvalitativt stengods, vilket gör dem både hållbara och estetiskt tilltalande. De är perfekta för servering av små måltider, snacks, desserter eller frukost. Skålarna är både diskmaskin-, mikrovågsugn- och ugnssäkra, vilket gör dem mycket praktiska och lätta att rengöra.
Marimekko grundades 1951 i Finland och är känt för sina unika tryck och färgstarka mönster. Företaget kombinerar konstnärlighet med funktionalitet och har ett starkt fokus på hållbarhet och kreativitet. Marimekko har vuxit till att bli en global ikon inom mode och heminredning och inspirerar människor världen över att uttrycka sig genom sina livfulla och innovativa mönster.

Läs mer om Marimekko Unikko skål 2,5 dl 2 st vit/cherry/röd

Marimekko Unikko skål 2,5 dl 2 st vit/cherry/röd

Skål

Hitta Marimekko Unikko skål 2,5 dl 2 st vit/cherry/röd även hos:






Rulla till toppen