Marimekko Kurre tallrik 20 cm vit/brun/grön

Marimekko Kurre tallrik 20 cm vit/brun/grön

Kurre tallrik från Marimekko kombinerar skandinavisk design med inspiration hämtad från naturen. Den är dekorerad med det charmiga mönstret Kurre, som visar ekorrar som samlar nötter – ett motiv som är inspirerat av designern Aino-Maija Metsolas barndomsminnen. Den handritade looken kommer från att Metsola tagit fram motivet med hjälp av bläck och pensel, vilket ger tallriken en autentisk och levande känsla.
Tallriken är tillverkad av vitt stengods, ett material som är både vackert och funktionellt. Den passar perfekt för att servera allt från frukost till middag och tål maskindisk, ugn, mikrovågsugn och frys – ett bra val för att förenkla den hektiska vardagen. Kom ihåg att avlägsna klistermärket undertill innan första användning eftersom det innehåller en mindre mängd metall.
Marimekko Kurre tallrik är ett utmärkt val för dig som vill kombinera estetik med funktionalitet på matbordet. Med sin unika design och sina många funktionella egenskaper är den ett praktiskt och vackert tillskott i varje hem.

Läs mer om Marimekko Kurre tallrik 20 cm vit/brun/grön

Marimekko Kurre tallrik 20 cm vit/brun/grön

Tallrik

Hitta Marimekko Kurre tallrik 20 cm vit/brun/grön även hos:






Rulla till toppen