Siemens ED751HQ26E

Siemens ED751HQ26E

Spishäll med inbyggd fläkt ED751HQ26E Siemens

Siemens ED751HQ26E är en banbrytande induktionshäll med inbyggd fläkt från iQ500-serien. Den revolutionerar matlagningen med sin avancerade teknik och höga funktionalitet. Denna 70 cm breda, ramlösa spishäll är designad för att ge dig ökad flexibilitet i köket, perfekt för större kastruller och stekpannor. Upptäck hur combiZone-funktionen låter dig skapa ett större matlagningsområde genom att kombinera två induktionszoner, idealiskt för att hantera stora måltider. Med Siemens ED751HQ26E blir matlagningen enklare, smartare och mer effektiv än någonsin.

Modern matlagning på dina villkor
Siemens ED751HQ26E är en iQ500 induktionshäll med integrerad ventilation som erbjuder avancerad teknik och hög funktionalitet. Denna 70 cm breda spishäll utan ram är perfekt för dig som vill ha mer flexibilitet när du använder större kastruller och stekpannor. Med dess combiZone kan du kombinera två induktionszoner för ett större matlagningsområde, vilket är idealiskt för större måltider. Upplev hur enkel, smart och effektiv matlagning kan bli med rätt utrustning.

Teknik och design i harmoni
Med touchSlider kontroll kan du enkelt justera effektnivåerna genom att svepa med fingret, vilket ger en smidig och precis hantering. Den inbyggda inductionAir Plus-tekniken garanterar minimal ljudnivå samtidigt som den effektivt tar bort matos och fett från luften. Det här ger dig en behagligare matlagning och minskar störningar i hemmet.

Funktioner som förbättrar matlagningen
fryingSensor Pro är en revolutionerande funktion som hjälper dig att bibehålla rätt temperatur i stekpannan, och med elva olika temperaturinställningar kan du vara säker på att ingenting bränns vid. Tillsammans med den smarta Wi-Fi-funktionen och Siemens Home Connect, blir din matlagning inte bara enklare men också mer anpassningsbar.

Bekvämlighet och säkerhet
Denna induktionshäll är designad för att vara så användarvänlig och säker som möjligt. Med funktioner som barnlås och automatisk avstängning kan du känna dig trygg i köket. Dessutom är fettfiltret diskmaskinssäkert, vilket gör rengöringen otroligt enkel.

En smart investering för ditt kök
Siemens ED751HQ26E är inte bara en induktionshäll, det är en del av din vardag i köket. Med dess moderna design och avancerade funktioner, är den en perfekt investering för dig som vill ha en effektiv, tyst och intelligent matlagningslösning. Upptäck hur Siemens kan transformera din matlagning och göra ditt kök till en central plats för kreativitet och sammankomst.

Läs mer om Siemens ED751HQ26E

Siemens ED751HQ26E

Spishällar med inbyggd fläkt

Hitta Siemens ED751HQ26E även hos:






Rulla till toppen