Husqvarna QSK65340SW

Husqvarna QSK65340SW

Spis QSK65340SW Husqvarna

QSK60040SX är en vit spis från Husqvarna med snabb keramikhäll och varmluftsugn med AirFry-funktion.

AirFry-ugn
Ugnen har AirFry-funktion och en perforerad plåt. AirFry gör att varm luft passerar genom hålen i plåten och värmer ingredienserna från alla håll. På så sätt får du friterad mat med en krispig yta utan olja.

Snabb och lättrengjord häll
Keramikhällen värms upp extra snabbt och ger full värme exakt när och var det behövs. Hällens keramikglasyta torkas dessutom ren på ett ögonblick!

ånga för en krispig yta
Med den här SteamBake-ugnen kan du tillföra ånga i början av bakningen. Då hålls degen fuktig utanpå så att den blir gyllenbrun och får en krispig yta. Samtidigt hålls insidan saftig och mjuk. Perfekt både för bakning, lasagne och grillat.

Matlagningstermometer
Med hjälp av den integrerade matlagningstermometern kan du ha koll på innertemperaturen på din mat och få ett utmärkt resultat varje gång.

Katalytisk rengöring – en perfekt ren ugn utan ansträngning
Den katalytiska rengöringen förhindrar att smuts och fett byggs upp i ugnen. Självrengöringstekniken sätts på automatiskt och tar bort tillagningsrester när temperaturen når 250 °C. Ingen skrubbning krävs.

Säkrare för barnen
Ugnsluckan är sval och barnsäker och har lättrengjorda ugnsglas. Spisen är utrustad med en kylfläkt och ugnens ventilation sitter baktill på spishällen. Tippskydd till spisen ingår.

Tillbehör
Ugnen kommer med 1 AirFry tray, 1 emaljplåt, 1 emaljlångpanna, 1 perforerad proffsplåt , 1 krom med upphöjda kanter. Dessa kan du förvara i spisens Push pull-låda. Dessutom medföljer utdragbara bakplåtsskenor.

Läs mer om Husqvarna QSK65340SW

Husqvarna QSK65340SW

Spisar

Hitta Husqvarna QSK65340SW även hos:






Rulla till toppen