Husqvarna QT38S82B

Husqvarna QT38S82B

Torktumlare QT38S82B Husqvarna

Husqvarna QT38S82B är en torktumlare som kombinerar energieffektivitet med klädvård. Dess värmepumpsteknik och intelligenta funktioner säkerställer att dina kläder behandlas skonsamt samtidigt som du sparar energi.

Energisnål torkning med värmepumpsteknik
Torktumlaren använder avancerad värmepumpsteknik för att uppnå upp till 40 % energibesparing jämfört med konventionella torktumlare. Med en invertermotor och 8 kg kapacitet är den perfekt för stora tvättmängder.

Skonsam och effektiv torkning
Husqvarnas ProTex-trumma är designad för att ge effektivt luftflöde och minimera trassel, vilket resulterar i mindre skrynklor på kläderna. Reverserande trumgång och en lång skrynkelskyddsfas bidrar ytterligare till skonsam klädvård.

Användarvänliga funktioner
Torktumlaren har elektronisk fuktavkänning som automatiskt avslutar programmet när kläderna är torra, vilket minskar onödig elförbrukning. Den har även tidsstyrda torkprogram som tillägg till de automatiska. Fördröjd start ger dig flexibiliteten att köra torkprogrammet när det passar dig bäst.

Praktiska tillbehör och funktioner
Denna torktumlare inkluderar en avloppsslang och erbjuder möjligheten att köpa till en monteringssats för tvättpelare. Dessutom har den invändig belysning för optimal synlighet inuti trumman.

Speciella torkprogram
Med ett brett utbud av specialprogram, inklusive Sängkläder, Bomull Eco, Fintvätt, och Sportwear, är QT38S82B anpassad för att möta alla dina torkbehov, oavsett tygtyp eller storlek på tvättmängden.

Läs mer om Husqvarna QT38S82B

Husqvarna QT38S82B

Torktumlare

Hitta Husqvarna QT38S82B även hos:






Rulla till toppen