Google Nest Cam Stativ

Google Nest Cam Stativ

Google Nest Cam Stativ

Google Nest Cam Stativ är ett oumbärligt tillbehör för att säkerställa att din Nest Cam alltid är fulladdad och redo att skydda ditt hem. Med dess robusta konstruktion och enkla installation kan du vara säker på att din kamera alltid är i bästa möjliga position för att fånga viktiga ögonblick.

Trygghet och bekvämlighet
Google Nest Cam Stativ är den perfekta lösningen för att hålla din Nest Cam säker och fulladdad. Med detta stativ kan du placera din Nest Cam på en hylla eller annan yta och slippa tänka på att ladda den. Stativet levereras med en strömkabel och adapter, vilket gör att din kamera alltid är ansluten och redo att spela in dygnet runt.

Kontinuerlig inspelning
Genom att använda stativet med ledning kan din Nest Cam spela in kontinuerligt, vilket ger dig fullständig trygghet och säkerhet. Du behöver aldrig oroa dig för att batteriet ska ta slut när du behöver kameran som mest.

Säker och stabil placering
Det robusta stativet säkerställer att din Nest Cam står stadigt och säkert på plats. Med dess kompakta design (Bredd 66 mm, Djup 66 mm, Höjd 57 mm) passar den perfekt på de flesta hyllor och ytor utan att ta upp för mycket utrymme.

Enkel installation
Stativet är lätt att installera och använda. Anslut bara strömkabeln och placera din Nest Cam på stativet. Den medföljande 3 meters strömkabeln ger dig flexibilitet att placera kameran där du behöver den mest.

Designad för Google Nest Cam
Google Nest Cam Stativ är specifikt designat för att fungera sömlöst med din Google Nest Cam. Det säkerställer att du får den bästa möjliga användarupplevelsen med din kamera.

Läs mer om Google Nest Cam Stativ

Google Nest Cam Stativ

Produkter för hemautomation

Hitta Google Nest Cam Stativ även hos:






Rulla till toppen