Siemens extraKlasse WN54G2AEDN

Siemens extraKlasse WN54G2AEDN

Tvätt/tork WN54G2AEDN iQ500 Siemens extraKlasse

Revolutionera ditt sätt att tvätta och torka med tvätt/tork Siemens extraKlasse WN54G2AEDN från iQ500-serien. Den kombinerar effektivitet med bekvämlighet och är en totallösning för din tvättstuga. Den kan tvätta och torka 6 kg i ett sträck, utan att du behöver plocka ur tvätten ur maskinen.

Smidig dosering och vatteneffektivitet med i-Dos-systemet
Siemens extraKlasse WN54G2AEDN är utrustad med i-Dos-teknik, ett automatiserat system som doserar tvättmedel och sköljmedel exakt, vilket minimerar slöseri och optimerar vattenförbrukningen. Detta bidrar inte bara till miljön utan också till din plånbok.

Få släta och fräscha kläder snabbt med smartFinish och autoDry
Denna maskin erbjuder smartFinish-funktionen som effektivt reducerar veck på dina kläder, vilket minskar behovet av efterföljande strykning. Med autoDry-teknologin säkerställs en skonsam och exakt torkprocess som bibehåller kvaliteten och livslängden på dina plagg.

Anpassningsbara program och inställningar
WN54G2AEDN erbjuder flexibla tvätt- och torkprogram som kan anpassas efter olika textiltyper och behov. Från intensiva torkprogram till snabba tvättcykler på bara 60 minuter, denna tvätt/tork anpassar sig efter ditt schema och dina krav.

Stilren och praktisk design
Den frontmatade designen med stor LED-display och tydligt vred för programval gör maskinen användarvänlig och tillgänglig för alla i familjen. Dessutom är maskinen utrustad med en rymlig trumma och effektiv belysning, vilket underlättar lastning och kontroll av tvättprocessen.

Läs mer om Siemens extraKlasse WN54G2AEDN

Siemens extraKlasse WN54G2AEDN

Tvätt & tork kombi

Hitta Siemens extraKlasse WN54G2AEDN även hos:






Rulla till toppen