Smeg Victoria Gasspis 90cm TR93BL (svart)

Smeg Victoria Gasspis 90cm TR93BL (svart)

Tack vare Smeg Victoria 90 cm gasspis TR93BL med 6 gasbrännare och 3 olika ugnar tar du din matlagning till nästa nivå.

Design
Denna retrospis är tidlös, passar alla kökuppsättningar och kommer bli kronjuvelen i alla hushåll.

Huvudugn
Huvudugnen med en kapacitet på 61 liter erbjuder 4 hyllpositioner och rymmer Smegs pizzasten så du kan fixa perfekt italiensk pizza. Med 9 matlagningsfunktioner som inkluderar Circulaire fläktmatlagning, konventionell topp- och bottenvärme, Turbo, avfrostning och annat smått och gott. Denna ugn har en trödubbel dörr med stort fönster.

Grillugn
Gör den perfekta biffen, grilla en fisk eller förberöd läckra sidorätter från grönsaker i denna 35 liters grillugn. Den erbjuder 2 matlagningsnivåer med maximalt 2,4 kW grilleffekt, alla med dörren säkert stängd.

Extraugn
Denna höga 62-litersugn med 9 hyllor ger dig en mångsidig användning när du behöver värm upp lunch eller ordna med småportioner av olika slag. Denna ugn har en dubbelglasad dörr.

Gasbrännare
För krävande kockar kommer denna gasspis med 6 gasbrännare. Alla har automatisk elektronisk tändning, säkerhetsventiler och kraftigt gjutjärnsställ.

Rengöring
Ugnarna har en emaljinrödning som förhindrar att fett klistrar fast på väggarna och är dessutom är superlätt att rengöra. Dessutom erbjuder huvudugnen även Vapor Clean-funktion som använder ånga för skonsam rengöring.

Energiklassificering
Med energiklassificeringen A är spisen hänsynsfull mot miljön och dess energieffektiva drift säkerställer låga energiräkningar.

Läs mer om Smeg Victoria Gasspis 90cm TR93BL (svart)

Smeg Victoria Gasspis 90cm TR93BL (svart)

Spisar

Hitta Smeg Victoria Gasspis 90cm TR93BL (svart) även hos:






Rulla till toppen