Husqvarna QT922W

Husqvarna QT922W

Frysskåp QT922W Husqvarna

Husqvarna QT922W är en rymlig vit frys. Den är 185 cm hög och rymmer 249 liter. Dörren är vänsterhängd och kan hängas om.

NoFrost
Med NoFrost behöver du inte avfrosta frysen manuellt. NoFrost håller frysen isfri så att du alltid kan vara säker på maximal prestanda.

öppning utan ansträngning
Enkel öppning av frysen med snabböppningssystemet. Frysen hjälper till att öppna dörren genom ett system som skjuter dörren utåt när handtaget trycks ned.

Flexibel och lättillgänglig interiör med CustomFlex och Open Space
Att hålla alla dina ingredienser färska är nyckeln till läckra rätter. Med CustomFlex kan du organisera frysen precis som du vill. Ordna om fack snabbt och enkelt för att maximera förvaringsutrymmet.
Frysen har Open Space-design för bättre synlighet och flexibel förvaring. De öppna glashyllorna möjliggör enkel åtkomst, samtidigt som de enkelt kan tas bort när du behöver förvara stora livsmedel.

Touchkontroll för precision
Med elektronisk touchkontroll kan du ställa in allt med precision. Ta full kontroll över varje funktion i frysen med den elektroniska touchkontrollen. Den bekväma LED-displayen ger dig full tillgång till temperaturinställning och andra generella inställningar. Genom att ställa in med precision kan du optimera din matförvaring.

Läs mer om Husqvarna QT922W

Husqvarna QT922W

Frys

Hitta Husqvarna QT922W även hos:






Rulla till toppen