Voss VKI60350HV

Voss VKI60350HV

Spis VKI60350HV Voss

Voss VKI60350HV är en spis med induktionshäll för snabb och exakt uppvärmning. Uppnå fantastiska bakresultat med Varmluftsfläkten som möjliggör idealiska förutsättningar för bakning.

En sval yta för ett säkrare kök
Med den smarta induktionshäll-teknologin värms kastrullerna och maten i dem upp, men inget annat. Ytan runt om kastrullen blir inte varm och dina fingrar är i säkerhet även om du råkar röra i hällen i närheten av kastrullen när du lagar mat.

Perfekta bakresultat
Varmluftsfläkten gör så att temperaturen får en jämn cirkulation och skapar därmed de bästa förutsättningarna för bakning. Få ett snabbt och jämnt resultat varje gång.

Fläckfri ugn utan ansträngning
Ugnen är lätt att rengöra tack vara den katalytiska rengöringen som förhindrar att smuts och fett fastnar i ugnen. Självrengöringstekniken sätts på automatiskt och när temperaturen når 250 °C tas tillagningsrester bort utan att du behöva skrubba.

Individuella touch-kontroller
Användargränssnittet med individuella touch-kontroller gör att du kan reglera varje zon separat. Placera bara grytan eller pannan på hällen och reglera värmezonen med plus- eller minusknapparna. För utsökta resultat varje gång du lagar mat.

Smidig förvaringslösning
Förvara alla dina matlagningsredskap elegant och smidigt i PushPull-lådan.

Läs mer om Voss VKI60350HV

Voss VKI60350HV

Spisar

Hitta Voss VKI60350HV även hos:






Rulla till toppen