Qpad QH91 Stereo Gaming Headset

Qpad QH91 Stereo Gaming Headset

Qpad QH91 Stereo Gaming Headset

QPAD QH91 Gaming-Headset är det ultimata valet för spelare som värdesätter ljudkvalitet, komfort och flexibilitet. Med sin fullständiga multiplattformskompatibilitet, löstagbara mikrofon och integrerade volymkontroll, erbjuder detta headset en exceptionell spelupplevelse.

Perfekt för multiplattformsspelare
QPAD QH91 Gaming-Headset är det perfekta valet för dig som älskar att spela på olika plattformar. Med fullständig kompatibilitet med PC, PS4, Xbox One och Nintendo behöver du aldrig oroa dig för att byta headset när du byter enhet. Oavsett vilken plattform du föredrar, kommer detta headset att leverera en fantastisk ljudupplevelse varje gång.

Suverän ljudkvalitet och komfort
Detta headset är utrustat med en flexibel och löstagbar mikrofon som enkelt kan tas bort när du inte behöver den. Den integrerade volymkontrollen ger dig friheten att justera ljudet precis som du vill ha det, oavsett om du spelar spel, lyssnar på musik eller tittar på film. Hörselkåporna är täckta med mjuka öronkuddar som gör att du kan spela i timmar utan att känna obehag. Det justerbara pannbandet anpassar sig efter vilken huvudform som helst, vilket garanterar maximal komfort.

Enkel användning och flexibilitet
Med en extra lång kabel har du friheten att röra dig utan att känna dig begränsad. Oavsett om du sitter nära eller långt ifrån din enhet, kommer den långa kabeln att ge dig den flexibilitet du behöver för att fokusera på ditt spel. Dessutom är headsetet robust och hållbart, vilket innebär att det kan hantera intensiv användning utan problem.

Läs mer om Qpad QH91 Stereo Gaming Headset

Qpad QH91 Stereo Gaming Headset

Gamingheadset

Hitta Qpad QH91 Stereo Gaming Headset även hos:






Rulla till toppen