Star Trading 612-94 Krans Greyland

Star Trading 612-94 Krans Greyland

612-94 Krans Greyland Star Trading

Kransen Greyland från Star Trading är en elegant julkrans med en diameter på 55 cm, vilket gör den till en iögonfallande dekoration för både inomhus- och utomhusbruk. Den är tillverkad av en blandning av PE- och PVC-material som ger ett vackert grå-grönt skimrande utseende.

Flexibel och energisnål belysning
Kransen har 40 små varmvita LED-ljuspunkter som inte bara lyser upp kransen vackert utan också skapar en mysig och välkomnande känsla. Slingan kan både lysa konstant eller sättas med timer som lyser upp i 6 timmar och är släckt 18 timmar för att sedan tändas igen nästa dag. Kransen drivs av tre AA-batterier (säljes separat), vilket ger den flexibilitet att placeras nästan var som helst utan behov av eluttag.

Del av Greyland-serien för enhetlig juldekoration
Denna krans är en del av Star Tradings Greyland-serie, som även inkluderar granar, fler storlekar på kransar och en girlang, vilket ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och stämningsfull juldekoration i ditt hem. Med sin distinkta färg och funktionella design är Greyland-kransen ett idealiskt tillägg till din juldekoration, perfekt för att välkomna gäster med stil och värme under högtidssäsongen.

Läs mer om Star Trading 612-94 Krans Greyland

Star Trading 612-94 Krans Greyland

Batteridriven ljusslinga jul

Hitta Star Trading 612-94 Krans Greyland även hos:






Rulla till toppen