Zwilling Tanrei brödkniv 23 cm

Zwilling Tanrei brödkniv 23 cm

Få exceptionell kvalitet och precision med Zwillings brödkniv i Tanrei-serien, som är utformad för att göra varje snitt till ett nöje. Med en bladlängd på 23 centimeter är den här kniven det perfekta verktyget för både professionella kockar och hemmakockar som värdesätter skärpa och hållbarhet.
Bladet är tillverkat av 100 lager premiumstål med en FC 63-kärna. Den här konstruktionen ger ett ultrahårt blad som behåller sin skärpa över tid utan att kompromissa med flexibiliteten. För att garantera högsta kvalitet och skärpa slipas brödkniven av mästerhantverkare i Japan – resultatet är en kniv som skär igenom även de krispigaste skorporna och mjukaste bröden med lätthet och precision. Handtaget är tillverkat av Micarta, ett syntetiskt harts, och är dessutom trippelnitat för maximal hållbarhet och stabilitet. Den rundade designen ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp som gör arbetet i köket enklare.
Tanrei-serien från Zwilling är en unik kombination av japanskt hantverk och tysk ingenjörskonst som är oöverträffad när det gäller hårdhet och skärpa. Varje kniv i Tanrei-serien kännetecknas av ett unikt damaskusmönster som sträcker sig från spetsen till bolstret, vilket ger varje kniv ett unikt utseende. Med en imponerande hårdhet på 63 HRC erbjuder knivarna i serien en skärpa och hållbarhet som sällan ses hos köksknivar. Det speciella damaskusmönstret gör inte bara knivarna visuellt tilltalande, utan bidrar också till deras enastående prestanda. Alla knivar i Tanrei-serien tillverkas i Japan, där de bästa traditionerna inom knivtillverkning kombineras med avancerad teknik för att skapa verktyg av högsta kvalitet.

Läs mer om Zwilling Tanrei brödkniv 23 cm

Zwilling Tanrei brödkniv 23 cm

Brödkniv

Hitta Zwilling Tanrei brödkniv 23 cm även hos:






Rulla till toppen