OBH Nordica Bronze paninigrill

OBH Nordica Bronze paninigrill

Bronze paninigrill från OBH Nordica är den perfekta lösningen för dig som enkelt vill kunna förbereda läckra grillade smörgåsar. Laga krispiga paninis, grilled cheese, quesadillas och andra varma smörgåsar – grillens mångsidighet låter dig experimentera med olika recept och fyllningar, så att du kan njuta av varierade och spännande matupplevelser så ofta du vill.
Paninigrillen har en automatisk termostatkontroll som gör det enkelt att se när den är redo för användning. De praktiska indikatorlamporna visar tydligt när grillen har nått rätt temperatur, så att du kan börja tillagningen utan att behöva gissa. Med sin effekt på 1000 watt garanteras en snabb och effektiv uppvärmning, så att du snabbt kan tillaga dina favoritsmörgåsar. Dessutom är grillen utrustad med flytande grillpannor som anpassar sig till tjockleken på dina smörgåsar för en optimal tillagning varje gång, så att du kan använda grillen till mer än bara panini.
Bronze paninigrill är inte bara funktionell – den har också en stilren design som ser bra ut på alla köksbord. När grillen inte används kan den låsas och förvaras vertikalt, vilket sparar utrymme och gör det enkelt att hitta en lämplig förvaringslösning. Grillens non-stick-yta gör den enkel att rengöra efter användning, eftersom maten inte bränns fast på plattorna. Grillen är även utrustad med en smulbricka som samlar upp smulorna från brödet, så att rengöringen blir ännu enklare. Till sist har grillen en sladdlängd på 1,1 meter, vilket ger dig flexibilitet att placera grillen där det passar dig bäst i köket.

Läs mer om OBH Nordica Bronze paninigrill

OBH Nordica Bronze paninigrill

Paninigrill

Hitta OBH Nordica Bronze paninigrill även hos:






Rulla till toppen