Bertazzoni Heritage induktionsspis med stekbord och dubbelugn 5 zoner 120 cm rostfritt stål

Bertazzoni Heritage induktionsspis med stekbord och dubbelugn 5 zoner 120 cm rostfritt stål

Stor induktionsspis med dubbelugn och stekhäll från Bertazzonis Heritage-serie – perfekt när du vill maximera din kapacitet i köket. De två elektriska ugnarna har en kapacitet på 69 liter vardera och elva funktioner. Det ger stor flexibilitet till din matlagning, medan den inbyggda digitala programmeringen ger dig utmärkt kontroll eftersom valda ugnsfunktioner, tid och aktuell temperatur visas i realtid på displayen. Ugnsluckorna är utrustade med mjukstängande gångjärn och trippla glasrutor, för att minimera värmeförlust och optimal säkerhet i köket.
Induktionshällen har fem värmezoner, som alla är utrustade med boosterfunktion, kastrulldetektering och restvärmeindikator. Du har även två flexzoner, så att du kan anpassa din matlagning till fullo efter dina egna kokkärl. Alla fem värmezoner kan användas samtidigt, även om du använder ugnarna. Induktionshällens värmenivåer justeras via stilrena vred och aktuell inställning syns på hällens glasyta.
Till höger om induktionshällen sitter ett stekbord i form av en elektrisk Teppanyaki-grill i rostfritt stål. Stekbordet har en yta på 50,2 x 26,2 centimeter och stålet har en tjocklek på 4 millimeter. Designen är skapad för att erbjuda en genomgående hög värme över hela stekytan, vilket gör stekbordet idealiskt för att bryna kött, steka grönsaker och tillreda recept från många av världens olika kök.
Vid behov kan du byta ut spisens kromade beslag till beslag i nickel, koppar eller guld (köps separat, medföljer ej).

Läs mer om Bertazzoni Heritage induktionsspis med stekbord och dubbelugn 5 zoner 120 cm rostfritt stål

Bertazzoni Heritage induktionsspis med stekbord och dubbelugn 5 zoner 120 cm rostfritt stål

Induktionsspis

Hitta Bertazzoni Heritage induktionsspis med stekbord och dubbelugn 5 zoner 120 cm rostfritt stål även hos:






Rulla till toppen