Zwilling Fresh & Save matlådsset med 6 delar

Zwilling Fresh & Save matlådsset med 6 delar

Zwilling Fresh & Save lunchboxset med sex delar är den perfekta lösningen för att hålla maten fräsch och organiserad. Setet innehåller tre vakuumboxar med löstagbara avdelare och tre elastiska band för enkel och bekväm förvaring. Vakuumlådorna fungerar tillsammans med Zwillings trådlösa vakuumpump, som avlägsnar luften och skapar en lufttät miljö där maten håller sig fräsch upp till fem gånger längre jämfört med vanlig förvaring. Detta bevarar smaken och näringsämnena i maten samtidigt som det minskar matsvinnet.
De löstagbara avdelarna är perfekta för att separera olika livsmedel, t.ex. sallad från mat eller pasta från köttfärssås, vilket gör det enklare att organisera dina måltider i kylen. När du är på språng och inte har vakuumpumpen nära till hands är gummibanden särskilt praktiska. De håller dina matlådor ordentligt stängda, även när de är tomma och ligger i väskan.
Matlådorna är tillverkade av BPA-fri plast och silikon, vilket garanterar att de är säkra för dig och din familj. De tål både mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör dem otroligt enkla att använda och rengöra. Med Zwilling Fresh & Save-lunchboxsetet får du en flexibel och hållbar förvaringslösning som gör det enkelt att hålla maten fräsch och organiserad, oavsett om du är hemma eller på språng.

Läs mer om Zwilling Fresh & Save matlådsset med 6 delar

Zwilling Fresh & Save matlådsset med 6 delar

Matlåda

Hitta Zwilling Fresh & Save matlådsset med 6 delar även hos:






Rulla till toppen