AmpliFi High Density Mesh Point

AmpliFi High Density Mesh Point

AmpliFi Meshpoint HD

Med AmpliFi MeshPoint HD kan du enkelt utöka ditt WiFi-nätverk och säkerställa att varje hörn av ditt hem har en stabil och stark uppkoppling. Oavsett om du har ett stort hus eller många enheter uppkopplade, hjälper MeshPoint HD till att eliminera döda zoner och hålla dina enheter anslutna.

Designad för ditt smarta hem
AmpliFi MeshPoint HD är den perfekta lösningen för ett smart hem. Du kan enkelt ansluta dina smarta enheter som högtalare, kameror och lampor, och ge dem en stabil uppkoppling. MeshPoint HD hjälper till att hålla hela hemmet sammankopplat utan avbrott, oavsett hur många enheter du har.

Enkel installation och användning
Att installera MeshPoint HD är enkelt. Med hjälp av AmpliFi-appen för iOS och Android kan du komma igång på bara några minuter. Följ stegen i appen och placera MeshPoint-enheterna där du behöver dem för bästa täckning. Har du en befintlig AmpliFi-router? Då är det bara att para ihop enheterna för ett kraftfullt mesh-nätverk.

Eliminera döda zoner
Med sin justerbara superantenn hjälper MeshPoint HD dig att eliminera alla döda zoner. Placera flera MeshPoints runt huset efter behov för att säkerställa att varje rum har en stark och pålitlig WiFi-signal. Detta är särskilt användbart i större bostäder där en enda router kanske inte räcker till för att täcka alla ytor.

Kraftfull teknik för sömlös täckning
AmpliFi MeshPoint HD använder avancerad mesh-teknik för att säkerställa att du alltid har en stark och stabil WiFi-signal, oavsett var du befinner dig i hemmet. Genom att para ihop den med en AmpliFi-router kan du enkelt utöka täckningen och optimera ditt nätverk för bättre prestanda och stabilitet.

Anpassa ditt nätverk efter behov
Om du redan har ett WiFi-nätverk, kan MeshPoint HD enkelt förvandla det till ett kraftfullt mesh-nätverk genom att lägga till flera MeshPoints. Detta ger dig friheten att bygga ett nätverk som passar just ditt hem och dina behov, utan krångel och komplicerade installationer.

Läs mer om AmpliFi High Density Mesh Point

AmpliFi High Density Mesh Point

Router

Hitta AmpliFi High Density Mesh Point även hos:






Rulla till toppen