Ecovacs DEEBOT X2 COMBO

Ecovacs DEEBOT X2 COMBO

Robotdammsugare DEEBOT X2 COMBO ECOVACS

Deebot X2 Combi från Ecovacs är en OMNI-städstation med en fyrkantig smal robotdammsugare med artificiell intelligens-baserade funktioner som med precision rengör ditt hem enkelt och snabbt.

Medföljande dammsugare
Med den medföljande dammsugaren kan du dammsuga möbler, arbetsytor och mycket mer. Dammsugarens HEPA-filtrering i fyra nivåer samlar upp till 99,97 % av små partiklar i inomhusluften.

Designad för att komma åt alla utrymmen
DEEBOT X2 COMBO med sin tunna fyrkantiga design kommer åt alla utrymmen och ger en noggrann rengöring. Tack vare den fyrkantiga designen kommer robotdammsugaren åt i alla hörn och med sin profil som endast är 9,5 cm hög kommer den enkelt åt även under soffan.

OMNI tömningsstation
Tömningsstationen kan användas helt utan händer och tar hand om din robotdammsugare på ett omfattande sätt. Tömningsstationen tar hand om att tömma 420 ml dammtanken, fylla 180 ml vattentanken och tvätta de smutsiga moppdynorna för nästa användning.Den kompakta storleken på tömningsstationen gör att den inte tar upp massa plats på golvet och den stora 3-liters dammpåsen håller i upp till två månaders dammsugning innan tömning.

TrueMapping 3.0 detektering av hinder
TrueMapping 3.0-tekniken detekterar hinder upp till 10 meter bort i en vinkel på 210°. Den artificiella intelligens-förbättrade enheten kartlägger ditt hem och tar sig förbi hinder utan ansträngning.

Inbyggd YIKO 2.0 röstassistent
Med YIKO 2.0 röststyrningsteknik kan du ge dammsugaren kommandon som den ska utföra. Detta gör att du inte behöver trycka manuellt eller via en fjärrkontroll.

Rengöring av mattor
Med robotdammsugarens kraftfulla uppsugningsförmåga får du en högkvalitativ rengöring av golv och mattor. Om robotdammsugaren upptäcker en matta eller ett redan rengjort område så lyfter LiftUp OZMO Turbo 2.0 Rotating Mopping-systemet upp mopparna, vilket gör att dina värdefulla mattor inte blir blöta. Samtidigt tar den också bort envisa och torkade fläckar från golven med konstant tryck, vilket lämnar efter sig ett noggrant städat hem.

Varmvatten garanterar alltid rena moppdynor
Ecovacs Deebot X2 Combi rengör golven med rena moppdynor varje gång. Detta säkerställs av den speciella Hot Water Mop Washing-tekniken, som tvättar mopparna med varmt 55 °C vatten i OMNIs tömningsstation. Att tvätta mopparna med varmt vatten både förbättrar rengöringsförmågan och löser upp svåra oljefläckar från moppdynornas ytor.

Lämplig i ett hem med djur
även smuts orsakat av husdjur är inte ett hinder för utmärkt rengöring. Med hjälp av artificiell intelligens upptäcker och undviker Ecovacs Deebot X2 Omni ditt husdjur och dess leksaker och matskålar. Tack vare den höga rengöringskraften rengörs mattorna också lätt från katt- och hundhår och lämnar efter sig ett skinande rent golv.

Läs mer om Ecovacs DEEBOT X2 COMBO

Ecovacs DEEBOT X2 COMBO

Robotdammsugare

Hitta Ecovacs DEEBOT X2 COMBO även hos:






Rulla till toppen