Samsung Galaxy A25 5G 256GB Blue

Samsung Galaxy A25 5G 256GB Blue

Samsung Galaxy A25 5G 256GB


Du vill ha innovationerna. Punkt. Med Samsung Galaxy A25 5G får du allt du önskar: skarp fotokvalitet även i mörkret, grymt ljud, snabb skärm och uppkoppling. Upplev friheten med ett uthålligt batteri och ett fördelaktigt pris.

En av Samsungs bästa skärmar
Galaxy A25 5G har en 6.5 FHD+ sAMOLED Infinity-U-skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens och 1,000 nits ljusstyrka. Detta innebär att skärmen är ljusstark och följsam, perfekt för allt från sträcktittande på serier till snabb scrollning. Dessutom minskar den blå ljuset för att vara skonsam mot ögonen.

Fånga mörkret skarpt med Nightography
Quadkamera, inklusive en 50MP huvudkamera, 8MP ultravidvinkel och 2MP makrokamera, kan du ta skarpa och detaljerade bilder oavsett ljusförhållanden. Nightography-funktionen låter dig fånga fantastiska bilder även i mörkret.

Batteriet håller för dina fyllda dagar
Det kraftfulla 5000mAh-batteriet ger upp till två dagars användning (beroende på användning), och med 25W supersnabbladdning är du snabbt redo för en ny dags äventyr. Ladda en hel dags användning på bara 30 minuter. Snabbladdare på 25W ingår inte men finns att köpa separat.

Snabbt och stabilt överallt
Den nya Exynos 1280-processorn och 5G-uppkoppling säkerställer att Galaxy A25 5G levererar smidig och snabb prestanda, oavsett var du befinner dig. Mobilen är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör.

Förhöj vardagen med bra ljud
Två stereohögtalare med Dolby Atmos-ljud ger en förstklassig ljudupplevelse, vilket gör musik, filmer och poddar ännu mer njutbara.

Full kontroll med One UI 6
Med One UI 6 får du ett användargränssnitt som är intuitivt och anpassningsbart. Skapa egendesignade låsskärmar, färgteman och widgets för snabb åtkomst. Allt är skräddarsytt för att passa dina behov och göra ditt liv enklare och roligare.

Spara i stället för att radera
Med 256GB internt lagringsutrymme och möjlighet att utöka till 1TB med ett externt microSD-kort (köpes separat), behöver du aldrig oroa dig för att radera minnen. Spara alla dina viktiga filer, bilder och videor utan bekymmer.

Säkerhet på dina villkor
Samsung Knox erbjuder flera lager av säkerhet, från hårdvara till mjukvara, för att skydda dina värdefulla data och personliga minnen. Med kontinuerliga säkerhetsuppdateringar kan du känna dig trygg under hela mobilens livscykel.

I lådan
Förutom A25 5G: Sladd (USB Type-C), nål för att ta ut SIM-kort, Quick Start Guide. Alla tillbehör, oavsett färg på telefon, kommer i vitt.

Läs mer om Samsung Galaxy A25 5G 256GB Blue

Samsung Galaxy A25 5G 256GB Blue

Mobiltelefoner

Hitta Samsung Galaxy A25 5G 256GB Blue även hos:






Rulla till toppen