Sony STRDH590.CEL

Sony STRDH590.CEL

Sony STRDH590

Uppgradera ditt hemmabiosystem med STR-DH590 så får du en bättre och skarpare bild. Den 5.2-kanaliga AV-mottagaren väcker liv i filmen med signalsändning i 4K HDR, Dolby Vision och flexibelt surroundljud. Koppla ihop alla dina enheter med Bluetooth-anslutning och flera ingångar.

Få hela bilden med 4K
När du uppgraderar ditt hemmabiosystem med STR-DH590 får du en bättre och skarpare bild. Den 5.2-kanaliga AV-mottagaren väcker liv i filmen med signalsändning i 4K HDR, Dolby Vision och flexibelt surroundljud. Sammanför all din underhållning med BLUETOOTH -teknik och flera ingångar.

Se klart och tydligt med HDR (High Dynamic Range)

Tack vare stöd för HDR-signalsändning (High Dynamic Range) får du se den otroliga skillnaden i bildkontrast och ljusstyrka – och ytterligare skuggdetaljer och högdagrar förbättrar bildens detaljer och gör färgerna levande. De senaste HDR-standarderna som HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) och Dolby Vision stöds.

Få jämn 4K-kvalitet

Bibehåll 4K-kvaliteten från källa till skärm. Med funktionen för 4K-signalsändning kan data skickas via mottagaren utan att bildkvaliteten försämras. Den är dessutom HDCP2.2-kompatibel.

5.1-kanaligt surroundljud för biolikt ljud

Låt dig uppslukas av spännande filmer med ett 5.1-kanaligt surroundhögtalarsystem som ger biokänsla hemma.

Enkelt, virtuellt surroundljud med surroundtekniken S-Force PRO Front

Surroundtekniken S-Force PRO Front passar perfekt i mindre rum eftersom den ger ett virtuellt surroundljudfält med endast två högtalare.

Optimera hemunderhållningen med DCAC (Digital Cinema Auto Calibration)

DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) optimerar automatiskt ljudet baserat på var du är i relation till högtalarna, för att du ska få ut mesta möjliga av ditt hemmabiosystem.

Smartare Bluetooth -anslutning

Med Bluetooth Standby kan du inte bara ansluta STR-DH590 via Bluetooth och spela upp alla dina favoritlåtar, utan även slå på mottagaren direkt från en parkopplad smartphone eller surfplatta.

Stilren design, smidig anslutning, rent ljud

På den minimala framsidan sitter knappen Pure Direct som matar ljud direkt till mottagarens förstärkare, vilket bevarar signal och skärpa.

Koppla ihop allt

En riktigt dynamisk installation av hemunderhållning. Det finns fyra HDMI-ingångar och en utgång plus optiska/koaxiala digitala och analoga ljudanslutningar så att du enkelt kan ansluta din tv, UHD Blu-ray Disc-spelare, spelkonsol med mera.

Skapad för din hemunderhållning

Få en hel värld av hemmabio prydligt packad i ett litet hölje. STR-H590 har en kompakt profil för enkel lagring i en medieenhet. Anslut din befintliga utrustning utan krångel och få maximal underhållning.

Läs mer om Sony STRDH590.CEL

Sony STRDH590.CEL

Förstärkare & receiver

Hitta Sony STRDH590.CEL även hos:






Rulla till toppen