Grundig GSU4E825

Grundig GSU4E825

Diskmaskin GSU4E825 45cm Grundig

GSU 4E825 är en stilren diskmaskin med en kapacitet för 10 kuvert och en bredd på 45 cm. Maskinen har en tydlig LCD-display med touchknappar som ger dig full kontroll. Den har åtta olika program varav ett snabbprogram. Du har även möjlighet till att ställa in fördröjd start för att bättre passa ditt schema.

Driftssäker och flexibel
Maskinen är utrustad med en kolborstfri EcoMotor som ger tyst och pålitlig drift, medan sensorteknik känner av när disken är ren. Interiören är flexibel och genomtänkt med stöd som går att fälla samman för att skapa utrymme samt en höj- och sänkbar överkorg.

Automatisk dörröppning
Diskmaskinsluckan öppnas automatiskt efter avslutat diskprogram. Det gör att din disk blir torr på kortast tid och dessutom utan fläckar.

10 års garanti för motorn
Genom att använda en borstlös motor finns det ingen mekanisk friktion och därmed mindre slitage. Dessutom minskar ljudnivån och energiförbrukningen. En borstlös motor förväntas också hålla längre. Därför ger Grundig dig extra trygghet genom att erbjuda 10 års motorgaranti. Om något skulle hända med motorn ersätts den med en ny upp till 10 år efter att produkten har köpts. Instruktioner för köp och villkor ingår i produkten.

AquaIntense
En speciell rengöringszon i maskinens botten med intensivt och starkt vattentryck, utmärkt för rengöring av exempelvis smutsiga grytor eller kastruller.

Automatisk lucköppning
I slutet av varje diskcykel öppnas luckan automatiskt, frigör fukt och låter sval luft strömma naturligt genom disken, vilket torkar disken snabbare.

Flexibilitet:
• övre bestickskorg
• Inställningsbar övre korg 3 nivåer, även fylld
• Fällbara tallriksstöd i övre och nedre korgar
• Justerbar i höjd 820-920mm

8 Program:
Eco 50, Auto, All in Wash, Intensive 70, QuickWash, GlassCare 40, Mini, Prewash

Läs mer om Grundig GSU4E825

Grundig GSU4E825

Diskmaskiner

Hitta Grundig GSU4E825 även hos:






Rulla till toppen