Electrolux ENS8TE19S

Electrolux ENS8TE19S

Integrerad Kyl/frys ENS8TE19S Electrolux

Electrolux integrerade kyl/frys ENS8TE19S är toppen för att hålla maten fräsch längre. Den har en teknik som gör att grönsaker och annat håller sig saftigt och gott.

Integrering
När kyl/frysen är inbyggd med dina egna köksluckor ser köket städat och fint ut. Den passar perfekt med resten av köket och tar inte extra plats. Snickeriluckorna tillhandahåller du själv och de fästs med glidskenor på kyl/frysen.

TwinTech gör magi
600 TwinTech No Frost Kyl-frys håller maten 60 % saftigare än skåp med en evaporator. Dess dubbla kylningssystem – kyl och frys kyls oberoende av varandra – upprätthåller den ideala fuktigheten och avhåller maten från att torka ut. Det betyder även att du aldrig behöver avfrosta frysen igen.

Mer plats, mindre stress
Med MultiSpace får du det där lilla extra utrymmet som gör all skillnad. Oavsett om du behöver förvara en stor matkasse eller planerar för en stor middag, har du platsen som behövs.

Anpassa efter behov
CustomFlex låter dig arrangera insidan av din kyl precis hur du vill. Ta bort, flytta och justera facken för att skapa det perfekta utrymmet för just dina matvaror.

Konstant kallt med DynamicAir
DynamicAir ser till att temperaturen i kylskåpet hålls stabil. Den fungerar genom att kall luft cirkulerar i hela kylskåpet, vilket betyder att även när dörren öppnas är din mat skyddad mot uppvärmning.

En investering för framtiden
Electrolux kompressor har 10 års garanti, vilket ger dig sinnesro. Det är en långsiktig investering i både ditt kök och din matkvalitet.

Läs mer om Electrolux ENS8TE19S

Electrolux ENS8TE19S

Kyl & frys inbyggnad

Hitta Electrolux ENS8TE19S även hos:






Rulla till toppen