Vakuumförpackare för torr och våt mat
Minska matsvinnet
Med Herring VS-812S från Wilfa kan all mat vakuumförpackas, både torr och våt. Vakuumförpackaren suger ut luften ur en påse med tjock plast och förseglar den sedan med en svetssöm. Livslängden på vakuumförpackad mat är långvarig, både på färska och frysta livsmedel, upp till fem gånger längre och du slänger mindre mat. Därför är det så lönsamt att vakuumförpacka mat, men det är bara en av fördelarna.
Kraftfull vakuumförpackare
Herring VS-812S har vakuumkapacitet på 12 liter per min och ger 0,8 bars tryck med 110 watt. Du kan välja mellan att försegla påsen med eller utan vakuum. Du kan välja mellan normal eller försiktig vakuuminställning.
Förvaring av råvaror som kött och bär
Förvaring av färsk fisk, kött och fågel håller sig upp till fem gånger längre i kylskåpet om de är vakuumförpackade. Skyddar också mat från frysskador vid förvaring i frysen. Samtidigt är den väl lämpad för sous vide som har blivit ett populärt sätt att tillaga mat, och resultatet är helt fantastiskt. Sous-vide är franska och betyder under vakuum, maten är vakuumpackad och sänks i varmt vatten.
Ingående delar
Kartongen innehåller vakuumförpackare Herring VS-812S, 5 påsar (20x20cm) + 1 slang. Använd slangen för att ansluta till vakuumbehållare.
Läs mer om Wilfa Vakuumförpackare VS-812S
Hitta Vakuumförpackare även hos: