Sangean MMR99 DAB – Svart

Sangean MMR99 DAB – Svart

Nödradio Sangean MMR99 DAB – Svart

Sangean MMR-99 DAB är en riktigt robust bärbar och laddbar nödradio som är utformad för att ge en tillförlitlig källa till information under nödsituationer, strömavbrott och naturkatastrofer. Denna nödradio har många nyttiga funktioner. Radion är IPX55-klassad, vilket gör att den är tålig mot damm och vatten. MMR-99 fungerar också som laddare till andra mindre enheter som exempelvis mobiltelefoner (Kräver aktivering av "DC OUTPUT" i inställningarna).

Laddning med vevdynamo
Nödradion kan drivas av en vevdynamo, vilket gör det möjligt att generera ström för radion genom att veva ett handtag. Det här är en användbar funktion vid ett strömavbrott när du behöver hålla dig informerad om situationen men inte kan ladda batteriet.

Solladdning
Sangean MMR-99 DAB har också en inbyggd solpanel som kan användas för att ladda batteriet när det utsätts för solljus.

DAB/DAB+/FM
Radion kan ställa in både DAB- och FM-stationer, så att du kan ta emot nyheter och uppdateringar från lokala radiostationer. Radion har automatisk inställning av stationer samt 40 snabbvalsplatser 20 DAB+ och 20 FM.

LED-ficklampa
MMR-99 har en inbyggd LED-ficklampa som kan användas för att tillhandahålla ljus i lågljusförhållanden. Lampan har 5 lägen för hög/djup, bred fokus, blinkers, SOS och morse-kod.

Andra funktioner
Nödradion har också en USB-laddningsport, en 3,5 mm hörlursutgång för privat lyssning, automatisk avstängning, en inbyggd LCD-skärm och inbyggt alarm med 7 olika ljudnivåer.

Inkluderade tillbehör
Handrem och USB-C till USB-A-kabel.

Sammantaget är robusta Sangean MMR-99 DAB en mångsidig och tillförlitlig nödradio som kan ge viktig information och ström i nödsituationer.

Läs mer om Sangean MMR99 DAB – Svart

Sangean MMR99 DAB – Svart

Beredskap

Hitta Sangean MMR99 DAB – Svart även hos:






Rulla till toppen