Siemens extraKlasse HB774GLB1

Siemens extraKlasse HB774GLB1

Inbyggnadsugn HB774GLB1 Siemens extraKlasse

Siemens extraKlasse iQ700 inbyggnadsugn är en stilren och effektiv ugn för ditt kök. Med avancerade funktioner som pyrolys- och hydrolysrengöring, varmluft och grillfunktion, samt användarvänliga funktioner som touch-styrning och WiFi, erbjuder denna ugn allt du behöver för en smidig och säker matlagning.

Elegant design och smart teknik
Siemens extraKlasse inbyggnadsugn HB774GLB1 i svart erbjuder både stil och funktion. Med en modern touch-styrning och en stor TFT-touchdisplay, passar den perfekt i alla kök. Ugnens har en emaljerad inre yta och en drop down-dörr med softMove för mjuk öppning och stängning.

Effektiv rengöring
Ugnen har också activeClean pyrolys och humidClean Plus för att underlätta rengöringen. Ugnens pyrolys- och hydrolysfunktioner gör rengöringen enkel och effektiv. Pyrolys bränner bort smuts och fett vid hög temperatur, medan hydrolys använder ånga för att lösa upp smuts, vilket gör att du enkelt kan torka bort resterna.

Mångsidig matlagning
Med 13 värmelägen, inklusive 3D hotAir, varmluftsgrillning och pizzaläge, kan du laga mat på flera nivåer samtidigt och få en jämn tillagning. Ugnens temperaturintervall sträcker sig från 30 °C till 300 °C och erbjuder en volym på 71 liter för flexibel matlagning.

Användarvänliga funktioner
Ugnens touch-styrning gör det enkelt att ställa in och justera temperatur och program. WiFi-anslutningen via Home Connect låter dig styra ugnen från din smartphone, vilket ger dig flexibilitet i köket. Ugnsassistenten med röststyrning hjälper dig intuitivt att ställa in rätt program, vilket gör matlagningen ännu enklare.

Säkerhet och bekvämlighet
Den svala ugnsluckan och barnlåset ger extra säkerhet i köket, särskilt om du har små barn. Ugnen levereras med en bakplåt, en kombinationsgaller och en universalpanna för att underlätta din matlagning. Den har också en låg dörrtemperatur under pyrolys, automatisk dörrlåsning och en restvärmeindikator för extra säkerhet.

Läs mer om Siemens extraKlasse HB774GLB1

Siemens extraKlasse HB774GLB1

Inbyggnadsugnar

Hitta Siemens extraKlasse HB774GLB1 även hos:






Rulla till toppen