Apple TV 4K Wi-Fi 64GB

Apple TV 4K Wi-Fi 64GB

Mediaspelare Apple TV 4K Wi-Fi 64GB

Upplev framtiden för hemunderhållning idag med mediaspelare Apple TV 4K (tredje generationen). Med 4K Dolby Vision, Dolby Atmos och den nya Siri Remote, tar Apple TV 4K din TV-tittarupplevelse till en helt ny nivå. Och med smarta hem-funktioner kan du kontrollera alla dina enheter direkt från din TV. Välkommen till framtiden.

En portal till fantastiskt innehåll
Framtiden för hemunderhållning är här, och den är otroligt skarp. Apple TV 4K (tredje generationen) är inte bara en produkt, det är en portal till en värld av fantastiskt innehåll, levererat i den mest avancerade bildkvaliteten som finns tillgänglig idag. Tänk dig att ha tillgång till alla dina favoritprogram, spel och tjänster från Apple, men med en visuell klarhet som är så levande att det känns som att du är där.

En ljudupplevelse som överträffar förväntningarna
Men det handlar inte bara om att se – det handlar om att höra också. Med stöd för Dolby Atmos, får du en ljudupplevelse som är lika imponerande som bildkvaliteten. Det är som att ha en egen hemmabio, men utan popcorn på golvet.

Kontroll i dina händer med Siri Remote
Och för att göra det ännu bättre, kommer Apple TV 4K med den nya Siri Remote. Den har en tryckkänslig klickplatta för exakt navigering, och du kan även använda din röst för att styra allt. Det är som att ha en personlig assistent för din TV.

Smarta hemfunktioner direkt från din TV
Men vänta, det blir bättre. Apple TV 4K fungerar också som en smart hem-hubb, vilket innebär att du kan ansluta och styra alla dina smarta hem-tillbehör direkt från din TV. Tänk dig att kunna dimma ljuset, justera termostaten och låsa dörrarna, allt utan att lämna soffan.

Redo för framtiden med Apple TV 4K
Så om du är redo att ta steget in i framtiden för hemunderhållning, är Apple TV 4K (tredje generationen) din biljett.

Läs mer om Apple TV 4K Wi-Fi 64GB

Apple TV 4K Wi-Fi 64GB

Mediaspelare

Hitta Apple TV 4K Wi-Fi 64GB även hos:






Rulla till toppen