Elvita CFS5172X

Elvita CFS5172X

Frysskåp CFS5172X Elvita

Elvita CFS5172X frys är perfekt för alla kök med sin rymliga kapacitet och moderna design. Med praktiska funktioner som automatisk avfrostning, dörrlarm och snabbfrysning erbjuder denna frys både användarvänlighet och energieffektivitet till ett budgetvänligt pris.

Rymlig kapacitet för enkel förvaring
Elvita CFS5172X har en generös kapacitet på 240 liter, vilket ger dig gott om plats att organisera dina frysvaror. Interiören är indelad i glashyllor och rymliga lådor med genomskinliga frontpaneler, vilket ger en bra överblick över dina matvaror.

Praktisk och flexibel design
Den funktionella designen och den vändbara dörren gör att frysen passar perfekt i alla kök. Justerbara fötter säkerställer att frysen står stadigt oavsett golvets beskaffenhet. Den rostfria finishen ger ett modernt och snyggt utseende.

Enkel styrning med touchpanel
Med den inbyggda touchpanelen kan du enkelt ändra inställningarna på frysen. Justera temperaturen eller aktivera önskade funktioner, som snabbfrysning med SuperFreeze-läget. Barnlåset förhindrar oavsiktliga ändringar av inställningarna.

Användarvänlig
Auto defrost-funktionen tar hand om eventuell ansamlad frost, vilket gör att du slipper den tidskrävande avfrostningen. Frysen går tyst med en ljudnivå på 37 dBa.

Dörrlarm för extra säkerhet
Om dörren lämnas öppen längre än två minuter ljuder ett larm, vilket både sparar energi och skyddar dina matvaror från att bli dåliga. Detta är en praktisk funktion som säkerställer att din mat hålls i bästa skick.

Effektiv belysning med LED
Den effektiva LED-belysningen ger en klar överblick över innehållet i frysen, vilket gör det enkelt att hitta vad du söker, även när frysen är full.

Läs mer om Elvita CFS5172X

Elvita CFS5172X

Frys

Hitta Elvita CFS5172X även hos:






Rulla till toppen