Grundig GW7P510447W

Grundig GW7P510447W

Tvätt/tork GW7P510447W Grundig

Upplev bekvämligheten med Grundig tvätt & tork kombi GW7P510447W. Perfekta resultat, mindre strykning och smart teknik allt i ett.

Enkelhet och effektivitet i vardagen
Grundig GW7P510447W är den ultimata lösningen för ditt tvättbehov. Med möjligheten att tvätta och torka upp till 6 kg tvätt i en och samma cykel, blir din tvättprocess både effektiv och tidssparande. För de dagar du bara behöver tvätta, klarar maskinen enkelt av 10 kg tvätt, med automatisk justering av inställningarna för optimala resultat.

Håll din maskin ren med DrumClean+
Det självrengörande programmet DrumClean+ säkerställer att din maskin alltid är i toppskick, vilket bidrar till bättre hygien och längre livslängd på din tvättmaskin.

Styr enkelt med HomeWhiz-appen
Anslut din tvättmaskin till HomeWhiz-appen via Bluetooth och upptäck en värld av praktiska fjärrfunktioner. Starta din tvättcykel från vardagsrummet, eller varför inte på väg hem från jobbet?

Minska skrynklor med Steam-funktionen
Använd ångfunktionen för att effektivt minska skrynklor på dina kläder, vilket gör dem enklare att stryka. Perfekt för kläder i bomull, syntet eller blandmaterial.

Enkel användning med digital display
Med en användarvänlig digital display och Touch Control-knappar är det enklare än någonsin att välja rätt program för din tvätt. Maskinen hjälper dig även att spara energi och vatten genom att rekommendera de mest effektiva inställningarna. Den har även en minnesfunktion där du kan spara dina favoritprogram och mer.

Läs mer om Grundig GW7P510447W

Grundig GW7P510447W

Tvätt & tork kombi

Hitta Grundig GW7P510447W även hos:






Rulla till toppen