Philips TAR5505

Philips TAR5505

Bordsradio Philips TAR5505

Philips TAR5505 är en bordsradio som tillverkas av Philips, ett välkänt elektronikföretag. Den är en del av företagets Classic Radio-serie och är en retro-inspirerad modell som kombinerar modern teknik med en vintage look i ljust trä. Philips TAR5505 har en retro design med en stilren frontpanel, vridreglage för volym och frekvens, och en display med vit displaybelysning som visar radiostationens frekvens eller klockan. Det finns också en inbyggd kökstimerfunktion den digitala displayen visar en nedräkningstimer i timmar, minuter och sekunder.

FM- och DAB+ mottagare och 20 förinställda stationer
Radioapparaten har en teleskopisk antenn och FM-mottagare som gör det möjligt att lyssna på traditionella radiostationer, och den har även DAB+ (digital radio) mottagare för att ta emot digitala radiostationer. Philips TAR5505 kan spara upp till 20 förinställda radiostationer.

Bluetooth-funktion för musikströmning från andra enheter
Radion har också en Bluetooth-funktion, vilket innebär att du kan ansluta den till din smartphone, surfplatta eller dator och strömma musik från dessa enheter till din radio. Bluetooth-profiler som stöds inkluderar Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) och Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP).

Högkvalitativ inbyggd högtalare och hörlursuttag
Philips TAR5505 har en inbyggd högtalare som ger ett bra ljud (5 W) och den har också ett uttag för hörlurar om du vill lyssna på radio utan att störa andra.

Bärbar och platsbesparande radio för resor och hemmabruk
Radioapparaten är relativt liten och bärbar, vilket gör den idealisk för att ta med på resor eller för att placera på en hylla eller bord där utrymmet är begränsat.
Philips TAR5505 levereras med en strömkabel med adapter. Radion kan också drivas med batterier.

Läs mer om Philips TAR5505

Philips TAR5505

Radio

Hitta Philips TAR5505 även hos:






Rulla till toppen