D-Link DCS-8300LHV2

D-Link DCS-8300LHV2

D-Link DCS-8300LHV2 Full HD Wi-Fi Kamera

D-Link DCS-8300LHV2 Full HD Wi-Fi kamera erbjuder smart övervakning på ett enkelt sätt. Med full HD 1080p upplösning och 30 bildrutor per sekund missar du aldrig ett ögonblick. Den inbyggda AI-baserade persondetekteringen identifierar mänsklig rörelse på ett smart sätt och skickar bara varningar när det är som viktigast.

AI-baserad persondetektering
Varnar dig när en person, en rörelse eller ett ljud detekteras med push meddelanden till mobilen eller surfplattan och börjar spela in.

Tydlig bild och ljud
Njut av högupplöst video med 4x digital zoom och dubbelriktat ljud. Med integrerade högtalare och mikrofon kan du både lyssna och prata genom kameran. Perfekt för att kommunicera med besökare eller husdjur när du är borta.

Se i mörker
Kameran är utrustad med infrarött mörkerseende som låter dig se upp till 5 meter i totalt mörker. Detta gör att du kan övervaka ditt hem dygnet runt, oavsett ljusförhållanden.

Säker anslutning
Med stöd för WPA3-kryptering erbjuder D-Link DCS-8300LHV2 den senaste Wi-Fi-säkerheten. Kameran är också kompatibel med ONVIF Profile S, vilket gör den enkel att integrera med olika nätverks-videoinspelare och videohanteringsprogram från andra tillverkare.

Mångsidig användning
Den flexibla installationen gör att du kan placera kameran var som helst i ditt hem. Använd det vridbara stativet för att justera kameran i 360 grader och få en perfekt vinkel. Spela in video direkt på ett microSD-kort, ladda upp till mydlink Cloud eller spara videoklipp på din mobila enhet via mydlink -appen.

Smart home-kompatibel
Fungerar med mydlink smart home -enheter, Amazon Alexa och Google Assistant.

Läs mer om D-Link DCS-8300LHV2

D-Link DCS-8300LHV2

Larm & övervakning

Hitta D-Link DCS-8300LHV2 även hos:






Rulla till toppen