Cylinda TK5570X

Cylinda TK5570X

Stilren och effektiv torktumlare

Kondenstorktumlaren TK 5570 från Cylinda är en effektiv torktumlare med kapacitet för 7 kg tvätt. Den har en stilren design med glaslucka och dessutom låg ljudivå på 65 dB.

Invändig belysning
Torktumlaren har försetts med innerbelysning så att du enkelt kan upptäcka även den sista lilla strumpan när du plockar ur tvätten.

Omhängningsbar lucka
Tumlaren har en barnsäker högerhängd lucka, men den kan hängas om så att tumlaren passar in optimalt i ditt tvättutrymme.

Många torkprogram
Till din hjälp har du hela 16 olika torkprogram som du kommer åt via den barnspärrade panelen med display. Autoprogram känner av hur fuktiga plaggen är via en fuktsensor. Du kan också reglera torktemperaturen.
Under torkningsförloppet kan du se hur lång tid som återstår via displayen. När programmet är klart indikerar programslutsindikatorn.

Luftat och skrynkelfritt
TK 5570 har även ett speciellt luftningsprogram för att försäkra dig om fräscha plagg. Efter ordinarie program kan du ställa in torktumlaren på skrynkelfritt läge som ser till att kläderna inte blir skrynkliga medan de väntar på att du ska plocka ur dem.

Passa in torkningen i ditt schema
När tiden är en bristvara så kan det vara skönt att maskinerna i ditt hem är klara när du behöver det. Därför har Cylinda utrustat tumlaren med startfördröjning. Med denna kan du bestämma när den ska starta det valda programmet och passa in torkningen i ditt schema.

Läs mer om Cylinda TK5570X

Cylinda TK5570X

Torktumlare

Hitta Cylinda TK5570X även hos:






Rulla till toppen