Airam Wirkkala LED K2-142 klart glas

Airam Wirkkala LED K2-142 klart glas

Taklampa Wirkkala LED K2-142 klart glas Airam

Upptäck den tidlösa designen och funktionaliteten hos taklampan Wirkkala LED K2-142 klart glas från Airam. En armatur som kombinerar konstnärlig design med effektiv belysning.

Tapio Wirkkalas designarv
Denna armaturserie är en hyllning till den legendariska designern Tapio Wirkkala, som 1959 skapade den ikoniska WIR-lampan för Airam. Med WIR-lampan som utgångspunkt har Tapio Wirkkala konstruerat en hel familj av armaturer som inte bara framhäver ljuskällans form utan också ger ett behagligt ljus. Av de ursprungliga K2-modellerna har Airam valt att nyproducera tre armaturmodeller.

Kupa i formgjutet klarglas
Taklampans kupa är tillverkad av formgjutet klarglas i tre olika färgalternativ, och den är försedd med en dimbar ljuskälla. Detta ger dig möjlighet att anpassa belysningen efter ditt humör och behov.

Inkluderad LED-ljuskälla
Lampan levereras komplett med en WIR-85 LED-ljuskälla som är dimbar och ger ett varmvitt ljus. Detta skapar en inbjudande stämning i ditt rum. Du behöver inte tänka på att köpa till ljuskälla, även om den också finns att köpa separat.

Fullständig installation
Med förpackningen följer även en takkopp, lamppropp och monteringstillbehör för en smidig installation. Lampupphänget är tillverkat i borstat stål, vilket ger en touch av elegans till din belysning.

Läs mer om Airam Wirkkala LED K2-142 klart glas

Airam Wirkkala LED K2-142 klart glas

Taklampor

Hitta Airam Wirkkala LED K2-142 klart glas även hos:






Rulla till toppen