Kenwood Cooking Chef XL köksmaskin + KWSD100 set för tårtdekorering

Kenwood Cooking Chef XL köksmaskin + KWSD100 set för tårtdekorering

Kenwood Cooking Chef XL är en mångsidig köksassistent som kombinerar bakning, matlagning och vägning. Med sin avancerade teknik och sina många smarta funktioner gör den köksarbetet till en lek. I det här setet ingår inte bara standardtillbehören, utan du får även Kenwood KWSD100 set för tårtdekorering, med massor av redskap som hjälper dig att använda din kreativitet i köket och dekorera tårtor som en riktig proffskonditor.
Tack vare maskinens induktionsuppvärmning kan du styra temperaturen på det du lagar från 20-180°C i exakta steg, grad för grad. Perfekt för känsliga bakningsmoment som chokladtemperering, men även tillräckligt varmt för att laga wok. Maskinen är även utrustad med en Easyweigh-våg, som sparar tid och hjälper dig att undvika stök i köket. Du kan nämligen väga dina ingredienser direkt i köksmaskinens skål, stegvis eller var för sig.
Den intuitiva 4,3-tums CookAssist™-pekskärmen gör maskinen enkel att hantera. Med bara ett par knapptryckningar kan du ställa in timern, öka temperaturen och välja mellan de 13 förinställda SimpleTouch-programmen. Bland programmen hittar du degknådning, maränger, jäsning, långkok, ångkok, one pot-rätter och mycket mer. Du kan även använda Kenwood World-appen för att skicka instruktioner direkt till din köksassistent, och se nästa steg i receptet på pekskärmen. Cooking Chef XL gör det tunga arbetet medan du adderar din egen kreativa touch.
I det medföljande setet för tårtdekorering till köksassistenten får du allt du behöver för enkel, effektiv och snygg tårtbakning. Perfekt för att inkludera barnen i tårtbakningen, eller för att bjuda in dina vänner till tårtdekoreringsfest.
Till köksmaskinen ingår följande tillbehör:

Rostfri K-visp.
Rostfri visp.
Rostfri degkrok.
Rostfri flexivisp.
Omrörningsverktyg.
Ångkorg.
Rostfri matlagningsskål 6,7 liter.
Slickepott. Stänkskydd.
Rak palettkniv i rostfritt stål.
Vinklad palettkniv i rostfritt stål.
Återanvändbar rörpåse med 14 olika ”pipar” (munstycken) i rostfritt stål.
Texturerad tårtskrapa.
Slät dekorationsskrapa.
Silikonspatel med handtag i rostfritt stål.
Effektiv skärare för bakelser.
Roterbart tårtställ i rostfritt stål.

Läs mer om Kenwood Cooking Chef XL köksmaskin + KWSD100 set för tårtdekorering

Kenwood Cooking Chef XL köksmaskin + KWSD100 set för tårtdekorering

Köksassistent

Hitta Kenwood Cooking Chef XL köksmaskin + KWSD100 set för tårtdekorering även hos:






Rulla till toppen